Computer Gebruikers Club

Geschiedenis

Sinds 1984, ondertussen al meer dan 39 jaar, staat Computer Gebruikers Club ten dienste van de computergebruikers in de regio. De club werd gesticht toen enkele jongens in 't Sas in Harelbeke regelmatig een bijeenkomst organiseerden om de problemen met hun computer te bespreken. Ze waren allemaal gebruikers van een Schneider CPC toestel en de naam was dan ook vlug gevonden, de Schneider Gebruikers Club of kortweg SGC.

Met de tijd werden de Schneider toestellen geleidelijk vervangen door IBM-compatibele computers van allerlei merken.

Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan werd een meer algemene naam gekozen, Computer Gebruikers Club (CGC) en tevens werd de structuur van vzw aangenomen.

In 1991 verhuisde de club van Harelbeke naar het buurthuis de Wieke in Deerlijk waar de clubleden nog altijd vergaderen.

Lidgeld

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 24 ben je lid van CGC en kan je geheel gratis genieten van de genoemde activiteiten en diensten. Het lidgeld kan je betalen, contant tijdens de clubvergaderingen of storten op ons rekeningnummer BE34 4600 3970 7190 (BIC KREDBEBB) met de vermelding "Nieuw lid: naam + datum".

Wil je je eerst overtuigen van de werking van CGC breng ons dan een bezoekje in het buurthuis de Wieke.

Intern reglement

Intern reglement downloaden (PDF)